Wrzesień to piękny czas, kiedy dom wypełnia szczególny aromat: czas na śliwki. W placku drożdżowym, kruchej tarcie, zamknięte w słoikach w formie chutney i powideł. Śliwki mają wszechstronną naturę, a za cierpliwe podejście odwdzięczają się wspaniałym smakiem w ponure zimowe wieczory.
- Strona główna
- Kuchnia
- Śliwka nie tylko w kompot
Powiązane
Kaki – egzotyczny owoc o niezwykłych adekwatnościach
1 godzina temu
XXV Marsz Śledzia
5 godzin temu
Wiosna. To, co daje nam ogród
5 godzin temu
Jubileuszowe konkursy! Zgłoszenia do końca maja
6 godzin temu
Kuchnia Wyborcza | 14.05
6 godzin temu
Polecane
Terapia wisceralna — jak działa i na czym polega?
9 godzin temu
Suplementy diety od Dody pod lupą prokuratury
10 godzin temu
Podpisz PETYCJĘ!
12 godzin temu