Wrzesień to piękny czas, kiedy dom wypełnia szczególny aromat: czas na śliwki. W placku drożdżowym, kruchej tarcie, zamknięte w słoikach w formie chutney i powideł. Śliwki mają wszechstronną naturę, a za cierpliwe podejście odwdzięczają się wspaniałym smakiem w ponure zimowe wieczory.
- Strona główna
- Kuchnia
- Śliwka nie tylko w kompot
Powiązane
Ola, czy to twoje zbędne kilogramy?
4 godzin temu
Mocna konkurencja dla sernika. Upiecz na święta
5 godzin temu
Nie będę już żyć cudzym życiem
5 godzin temu
ON BĘDZIE ŻYŁ Z NAMI…
5 godzin temu
Polecane
Czy suplementy na wątrobę pozwalają schudnąć?
7 godzin temu
Suplementy, czyli jak na co dzień wspierać siebie
1 dzień temu


![Dzień Kultur Europejskich w Starym Ogólniaku. Młodzież zaprezentowała różne kraje [zdjęcia]](https://tkn24.pl/wp-content/uploads/2025/11/Dzien-Kultur-Europejskich-w-Starym-Ogolniaku.-Mlodziez-zaprezentowala-rozne-kraje-11.jpg)










