Wrzesień to piękny czas, kiedy dom wypełnia szczególny aromat: czas na śliwki. W placku drożdżowym, kruchej tarcie, zamknięte w słoikach w formie chutney i powideł. Śliwki mają wszechstronną naturę, a za cierpliwe podejście odwdzięczają się wspaniałym smakiem w ponure zimowe wieczory.
- Strona główna
- Kuchnia
- Śliwka nie tylko w kompot
Powiązane
Odszedł — i stał się bliższy
2 godzin temu
30 lat sklepu Eddie’s Meat & Deli Market
3 godzin temu
Ciasto Śliwkowa Pokusa
4 godzin temu
Wszystko mam — tylko ciebie brak
4 godzin temu
Siostra, którą nienawidziłam od zawsze
4 godzin temu
Polecane
Wyzwania przy leczeniu analogami GLP-1
11 godzin temu
Członkowie z Drzewicy w Jurgowie i na Słowacji
14 godzin temu