Wrzesień to piękny czas, kiedy dom wypełnia szczególny aromat: czas na śliwki. W placku drożdżowym, kruchej tarcie, zamknięte w słoikach w formie chutney i powideł. Śliwki mają wszechstronną naturę, a za cierpliwe podejście odwdzięczają się wspaniałym smakiem w ponure zimowe wieczory.
- Strona główna
- Kuchnia
- Śliwka nie tylko w kompot
Powiązane
To najgorsze polskie dania. Ranking jest bezwzględny
1 godzina temu
Informacja, pole informacyjne ziół i żywności
1 godzina temu
Wojna cenowa dyskontów ogranicza wzrost cen żywności
1 godzina temu
Polecane
Czy kefir zakwasza organizm?
6 godzin temu
CGM zmniejsza liczbę hospitalizacji w cukrzycy typu 2
8 godzin temu
Apel do diabetyków dotkniętych powodzią
1 dzień temu
Wieruszów: rozmawiali o cukrzycy
1 dzień temu