Odmian kimchi jest grubo ponad sto i podawane jest na najrozmaitsze sposoby, jako dodatek do smażonego ryżu, pizzy czy burgerów. Każdy koreański region ma własny przepis. Niezależnie od wersji, kimchi to naturalna dawka zdrowia.
- Strona główna
- Kuchnia
- Siejmy ferment!
Powiązane
Wielkie serca z małej Teodorówki
4 godzin temu
Nowe zastosowania składników. Kostka bulionowa
4 godzin temu
Pomoc dla Stronia Śląskiego i Lądka Zdroju
7 godzin temu
Polecane
Apel do diabetyków dotkniętych powodzią
14 godzin temu
Wieruszów: rozmawiali o cukrzycy
17 godzin temu
SIBO – gdy wewnętrzny odkurzacz zawodzi
18 godzin temu
Webinar „Probiotykoterapia: fakty i mity”
18 godzin temu
Nowy lek na NZJ stosowany na Wyspach
20 godzin temu
Kwartalnik nr 3/2024 (66)
1 dzień temu