Rozmrażasz produkty? Rób tak, żeby sobie nie zaszkodzić
wgospodarce.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: Mrożonki. ZDJĘCIE ILUSTRACYJNE / autor: Pixabay
Długotrwałe przechowywanie produktów mrożonych, zwłaszcza mięsa i ryb, może prowadzić do pogorszenia ich jakości
- Strona główna
- Kuchnia
- Rozmrażasz produkty? Rób tak, żeby sobie nie zaszkodzić
Powiązane
Jak odstraszyć osy? Będą omijać taras szerokim łukiem
25 minut temu
Prosta zapiekanka na obiad. Zachwyty gwarantowane
1 godzina temu
Polecane
Ostrzeżenie dla pacjentów
5 godzin temu
Masowe zatrucie na plaży. Doszło do awarii kanalizacji
8 godzin temu
Koszmar wczasowiczów w Portugalii. 116 osób z objawami
8 godzin temu