Rozmrażasz produkty? Rób tak, żeby sobie nie zaszkodzić
wgospodarce.pl 3 tygodni temu
Zdjęcie: Mrożonki. ZDJĘCIE ILUSTRACYJNE / autor: Pixabay
Długotrwałe przechowywanie produktów mrożonych, zwłaszcza mięsa i ryb, może prowadzić do pogorszenia ich jakości
- Strona główna
- Kuchnia
- Rozmrażasz produkty? Rób tak, żeby sobie nie zaszkodzić
Powiązane
Jak za 149 zł podróżować po Polsce przez tydzień?
26 minut temu
Dżem z jagód i moreli – rewelacja!
1 godzina temu
Polecane
Uwaga: Salmonella na powierzchni skorupek jaj! [FOTO]
46 minut temu
Rusza konkurs na „Wzorową Pasiekę Gminy Polkowice 2025”
1 godzina temu
Francja zakazała popularnego suplementu. Niszczy wątrobę
2 godzin temu
Wymocz stopy w tej miksturze. Rezultaty są oszałamiające
3 godzin temu
Początki J-elity: Mamcia i Pensjonat pod Crohnem
10 godzin temu
Salmonella w natarciu. GIS ostrzega przed tym produktem
11 godzin temu
Posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Cukrzycy
18 godzin temu