Rozmrażasz produkty? Rób tak, żeby sobie nie zaszkodzić
wgospodarce.pl 9 godzin temu
Zdjęcie: Mrożonki. ZDJĘCIE ILUSTRACYJNE / autor: Pixabay
Długotrwałe przechowywanie produktów mrożonych, zwłaszcza mięsa i ryb, może prowadzić do pogorszenia ich jakości
- Strona główna
- Kuchnia
- Rozmrażasz produkty? Rób tak, żeby sobie nie zaszkodzić
Powiązane
Karta Costco to nie Real ID – TSA ostrzega podróżnych
6 godzin temu
AliExpress ma kolejny hit. W dodatku kosztuje grosze
9 godzin temu
Polecane
Ozempic i Wegovy mogą niszczyć zęby - nowy efekt uboczny
10 godzin temu
Nowy efekt uboczny znanych leków. Chodzi o utratę wzroku
15 godzin temu
Profilaktyczne badania w kierunku retinopatii
16 godzin temu
Jagody leśne już są! Sprawdź, ile zapłacisz w tym roku
16 godzin temu
Wzrost diagnoz cukrzycy w Polsce
17 godzin temu