Rozmowa z prezeską Stowarzyszenia Dolina Smaku, Moniką Zając

leliwa.pl 15 godzin temu

W ramach 12. edycji Dni Funduszy Europejskich nad Jeziorem Tarnobrzeskim odbędzie wydarzenie bogate w wiele atrakcji. Istotnym elementem imprezy będą warsztaty kulinarne, gotowanie na żywo i potrawy do degustacji przygotowane przez Stowarzyszenie Dolina Smaku.

Członkowie Stowarzyszenia Dolina Smaku wspólnie z przedstawicielami Stowarzyszenia Producentów Fasoli Tycznej „Piękny Jaś”, ugotują podczas pikniku zupę z fasoli wrzawskiej, a wespół z przedstawicielami Lokalnej Grupy Rybackiej Puszczy Sandomierskiej – zupę rybną. Całe rodziny będą mogły wziąć udział w warsztatach kulinarnych „Proziakowe smaczne love”.

Rozmowa z prezeską Stowarzyszenia Dolina Smaku, Moniką Zając.

Idź do oryginalnego materiału