Przerośniętą cukinię zamieniam w chrupiące krążki. Wkładam do piekarnika i mam kotlety lepsze niż schabowe
archiwum.przyslijprzepis.pl 2 miesięcy temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Przerośniętą cukinię zamieniam w chrupiące krążki. Wkładam do piekarnika i mam kotlety lepsze niż schabowe
Powiązane
Czy kandyzowane owoce są zdrowe?
1 godzina temu
Jak zrobić żelowy odświeżacz powietrza?
1 godzina temu
Przegląd małych lodówek – który model wybrać?
1 godzina temu
Polecane
Piwo w aptece. Już sprawdzają, czy to jest legalne
10 godzin temu
Amerykańska fundacja chce znaleźć lek na NZJ
13 godzin temu
Einzigartige Windmühle
14 godzin temu
Są gorsze niż cukier. Przez lata żyliśmy w błędzie
16 godzin temu
Na czym polega karmienie pozajelitowe?
21 godzin temu