Powodują tycie i choroby, a wciąż dodajemy je do rosołu. Najgorszy możliwy wybór
smakosze.pl 2 godzin temu
Zdjęcie: rosół
Rosół to król polskich zup. Uwielbiamy jego smak. Jednak, gdy brakuje smaku w rosole, ratujemy się pewnymi produktami. Dodane do rosołu są szkodliwe dla naszego zdrowia. Już dziś z nich zrezygnujmy.
- Strona główna
- Kuchnia
- Powodują tycie i choroby, a wciąż dodajemy je do rosołu. Najgorszy możliwy wybór
Powiązane
Kolorowo, smacznie i pachnąco na 8. Święcie Dyni [FOTO]
1 godzina temu
Polecane
Grzybów nie brakuje. Nie zapominajmy o ostrożności!
14 godzin temu
Sandomierz i Szydłów walczą w ogólnopolskim plebiscycie
14 godzin temu
O jakiej porze dnia najlepiej brać probiotyk?
21 godzin temu