Polewa czekoladowa do ciast nie pęka i gwałtownie zastyga. Wystarczy prosty trik
smakosze.pl 4 godzin temu
Zdjęcie: polewa czekoladowa
Nie ma niektórych ciast bez polewy czekoladowej. Są jednak ciasta ze źle zrobioną polewą. Żeby uniknąć wpadki, zaglądamy do sekretów zawodowych kucharzy i znajdujemy sposób na temperowanie czekolady.
- Strona główna
- Kuchnia
- Polewa czekoladowa do ciast nie pęka i gwałtownie zastyga. Wystarczy prosty trik
Powiązane
Tradycja i niezrównany smak. Jak zrobić dobrego sękacza?
1 godzina temu
Nie wyrzucaj jedzenia, podziel się z potrzebującymi
2 godzin temu
Polecane
Ważne zmiany w leczeniu cukrzycy od 1 stycznia
3 godzin temu
Neuropatia cukrzycowa – najnowsze strategie leczenia
4 godzin temu
Czy suplementacja jest ważna?
1 dzień temu