Makaron to produkt, który bardzo często przechowywany jest w lodówce. Najczęściej wtedy, gdy ugotujemy go za dużo, a żal nam go wyrzucić. Trzymamy go na później z nadzieją, iż uda się go wykorzystać na drugi lub trzeci dzień do innej potrawy. To niestety pułapka, która może nas sporo kosztować. Bacillus […]
Polacy robią to nagminnie. Zjedzenie takiego makaronu lub ryżu może grozić śmiercią
burbonik.pl 2 miesięcy temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Polacy robią to nagminnie. Zjedzenie takiego makaronu lub ryżu może grozić śmiercią
Powiązane
Jak bezpiecznie korzystać z lodówki?
1 godzina temu
Czy kandyzowane owoce są zdrowe?
3 godzin temu
Jak zrobić żelowy odświeżacz powietrza?
3 godzin temu
Przegląd małych lodówek – który model wybrać?
3 godzin temu
Polecane
Piwo w aptece. Już sprawdzają, czy to jest legalne
12 godzin temu
Amerykańska fundacja chce znaleźć lek na NZJ
15 godzin temu
Einzigartige Windmühle
16 godzin temu
Są gorsze niż cukier. Przez lata żyliśmy w błędzie
18 godzin temu
Na czym polega karmienie pozajelitowe?
23 godzin temu