Podsmaż ziemniaki, a następnie zalej tym sosem. Do tego dania niepotrzebne jest żadne mięso
smakosze.pl 1 tydzień temu
Zdjęcie: ziemniaki
Hiszpanie, którzy mają, czasem zadziwiające dla nas, przepisy na ziemniaki, przygotowują często takie danie. To patatas bravas, czyli dosłownie – pikantne ziemniaki. Polane odpowiednim sosem, nadają się na szybki obiad albo przekąskę.
- Strona główna
- Kuchnia
- Podsmaż ziemniaki, a następnie zalej tym sosem. Do tego dania niepotrzebne jest żadne mięso
Powiązane
W kościołach trwa wielka zbiórka dla powodzian
1 godzina temu
Friluftsliv – norweski sposób na szczęście. Spróbujesz?
2 godzin temu
Polecane
Czy małe dzieci powinny przyjmować leki na otyłość?
22 godzin temu
Nowości w diabetologii | Relacja z EASD 2024
1 dzień temu