Pod koniec gotowania dodaję łyżkę do pomidorowej. Podbija smak i nadaje jej aksamitną konsystencję
pysznosci.pl 3 tygodni temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Pod koniec gotowania dodaję łyżkę do pomidorowej. Podbija smak i nadaje jej aksamitną konsystencję
Powiązane
HISTORYCZNE ŹRÓDŁA SŁABOŚCI POLSKIEJ POLITYKI. KANON POLSKI
1 godzina temu
Ciasto ze śliwkami – Śliwkowe z polewą jogurtową
2 godzin temu
Bataty z grilla. 6 najlepszych przepisów
2 godzin temu
Babciny przepis na zupę owocową. Smak dzieciństwa
2 godzin temu
Polecane
Mikrogranulki na odchudzanie
1 dzień temu
Niej pij tej wody! Pilny alert służb sanitarnych
1 dzień temu
Używki i zły styl życia rujnują zdrowie Polaków
1 dzień temu