Pan bagnat - kanapka nicejska z tuńczykiem, pomidorem, jajkiem na twardo, czerwoną cebulą i czarnymi oliwkami. Słynna w Nicei i na Lazurowym Wybrzeżu, ale też w całej Francji. Kanapka np. z ciabatty, której głównym składnikiem jest tuńczyk, jajko i pomidor, ale też papryka i ogórek.
- Strona główna
- Kuchnia
- Pan Bagnat
Powiązane
Do czego służy piła taśmowa?
2 godzin temu
Jakie drewno na deski do krojenia?
3 godzin temu
Disco polo niesie pomoc. Ile zebrali w Biłgoraju? (foto)
3 godzin temu
Piknik brzeskich rzemieślników dla dzieci / zdjęcia
6 godzin temu
Polecane
Sprawdź, czy nie masz tego sera w lodówce! GIS ostrzega
7 godzin temu
Salmonella w żółtym serze. Ostrzeżenie
8 godzin temu
Salmonella w serze żółtym w plastrach
9 godzin temu
24.09.2024 Obyśmy zdrowi byli
10 godzin temu
Uwaga na skażony ser. GIS ostrzega przed Salmonellą!
11 godzin temu