Odkąd gotuję z tym kalafior, w kuchni już nie śmierdzi. To takie proste
smakosze.pl 2 miesięcy temu
Zdjęcie: gotowanie kalafiora
Kalafior to tanie, zdrowe, smaczne i pożywne warzywo. Ma jednak jeden mankament. Jest nim niezbyt przyjemny zapach, który przesyca kuchnię podczas gotowania. Jest jednak na to sposób. Przyjrzyjmy się więc zasadom dotyczącym gotowania kalafiora.
- Strona główna
- Kuchnia
- Odkąd gotuję z tym kalafior, w kuchni już nie śmierdzi. To takie proste
Powiązane
Dlaczego tak urządzona kuchnia będzie dla Ciebie idealna?
1 godzina temu
Polecane
Uwaga: Salmonella na powierzchni skorupek jaj! [FOTO]
4 godzin temu
Rusza konkurs na „Wzorową Pasiekę Gminy Polkowice 2025”
4 godzin temu
Zgaga – jak sobie z nią poradzić?
5 godzin temu
Francja zakazała popularnego suplementu. Niszczy wątrobę
6 godzin temu