Odkąd gotuję z tym kalafior, w kuchni już nie śmierdzi. To takie proste
smakosze.pl 3 miesięcy temu
Zdjęcie: gotowanie kalafiora
Kalafior to tanie, zdrowe, smaczne i pożywne warzywo. Ma jednak jeden mankament. Jest nim niezbyt przyjemny zapach, który przesyca kuchnię podczas gotowania. Jest jednak na to sposób. Przyjrzyjmy się więc zasadom dotyczącym gotowania kalafiora.
- Strona główna
- Kuchnia
- Odkąd gotuję z tym kalafior, w kuchni już nie śmierdzi. To takie proste
Powiązane
Kiedy rozpocznie się przebudowa Placu Wolności w Kielcach?
1 godzina temu
Rumory: nowe centrum towarzyskości w Warszawie
1 godzina temu
Polecane
Wycieczka członków z Oddziału Miejskiego Częstochowa
2 godzin temu
Coraz więcej chorych na anoreksję. Alarmujące statystyki
6 godzin temu
Kreatyna – odpowiedzi na pytania związane z suplementacją
22 godzin temu