Nie wyrzucaj skórek arbuza. Zrobisz z nich jesienny przysmak
smakosze.pl 1 tydzień temu
Zdjęcie: krojenie arbuza
Z tym przepisem wprost opłaca się nie dojadać arbuza do końca. Mniej słodkie części razem z zielonym pancerzem zmieniają się w niezwykły dżem. Odpowiednio zagęszczony sos będzie doskonałym smarowidłem i dodatkiem do deserów.
- Strona główna
- Kuchnia
- Nie wyrzucaj skórek arbuza. Zrobisz z nich jesienny przysmak
Powiązane
Friluftsliv – norweski sposób na szczęście. Spróbujesz?
25 minut temu
Ile kosztuje obiad w tawernie na Krecie?
1 godzina temu
Zjadanie brudu – nowa moda kosmetyczna
8 godzin temu
Polecane
Czy małe dzieci powinny przyjmować leki na otyłość?
21 godzin temu
Nowości w diabetologii | Relacja z EASD 2024
1 dzień temu