Nie lej na patelnię, to najgorszy tłuszcz do jajek. Będą paskudne i niezdrowe
smakosze.pl 4 miesięcy temu
Zdjęcie: smażenie jajek
Za dobre jajka sadzone technika przygotowania odpowiada bodaj bardziej niż sam produkt. Oto jak zrobić najlepsze możliwe jajka tego typu, doskonałe zarówno na śniadanie, jak i na obiad.
- Strona główna
- Kuchnia
- Nie lej na patelnię, to najgorszy tłuszcz do jajek. Będą paskudne i niezdrowe
Powiązane
To najlepsze mięso na gołąbki. Wiele osób je pomija
43 minut temu
Ciasto ze śliwkami – Śliwkowa Królowa
1 godzina temu
Polecane
Mikrogranulki na odchudzanie
20 godzin temu
Niej pij tej wody! Pilny alert służb sanitarnych
22 godzin temu
Używki i zły styl życia rujnują zdrowie Polaków
23 godzin temu