Nie lej na patelnię, to najgorszy tłuszcz do jajek. Będą paskudne i niezdrowe
smakosze.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: smażenie jajek
Za dobre jajka sadzone technika przygotowania odpowiada bodaj bardziej niż sam produkt. Oto jak zrobić najlepsze możliwe jajka tego typu, doskonałe zarówno na śniadanie, jak i na obiad.
- Strona główna
- Kuchnia
- Nie lej na patelnię, to najgorszy tłuszcz do jajek. Będą paskudne i niezdrowe
Powiązane
Odstaw go na godzinę. Mało kto wie, dlaczego to ważne
19 minut temu
Jak ładnie ozdobić kuchnię?
22 minut temu
OK Z czego słynie Francja?
24 minut temu
Polecane
Terapia wisceralna — jak działa i na czym polega?
18 godzin temu
Suplementy diety od Dody pod lupą prokuratury
19 godzin temu