Nie lej na patelnię, to najgorszy tłuszcz do jajek. Będą paskudne i niezdrowe
smakosze.pl 3 miesięcy temu
Zdjęcie: smażenie jajek
Za dobre jajka sadzone technika przygotowania odpowiada bodaj bardziej niż sam produkt. Oto jak zrobić najlepsze możliwe jajka tego typu, doskonałe zarówno na śniadanie, jak i na obiad.
- Strona główna
- Kuchnia
- Nie lej na patelnię, to najgorszy tłuszcz do jajek. Będą paskudne i niezdrowe
Powiązane
Gdzie echa milczenia wędrują
3 godzin temu
Polecane
AID u osób z cukrzycą typu 2
1 godzina temu
Sinice powodem zamknięcia kąpielisk
2 godzin temu
Koniec fikcji – w Irlandii obowiązują nowe przepisy
4 godzin temu
Kancerogenne zaburzenia rytmu dobowego?
4 godzin temu
Wszystkie serie leku wstrzymane w obrocie
4 godzin temu