Najlepsza ryba, a w Polsce mało znana. Brak jej ości, ma za to dużo białka i kwasów omega 3
pysznosci.pl 2 miesięcy temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Najlepsza ryba, a w Polsce mało znana. Brak jej ości, ma za to dużo białka i kwasów omega 3
Powiązane
Stacja Wakacje – Chorwacja
1 godzina temu
Kugiel radoszycki na każdą porę i okazję
1 godzina temu
Food truck Friza i Przemka Pro zaparkuje przed Serenadą
1 godzina temu
Polecane
Jedz zdrowo, kontroluj cukier, żyj pełnią życia…
4 godzin temu
Tusk ostro o PiS. "Zawsze gotowi zatruć radość"
5 godzin temu
Probiotyki – przyszłość walki z zakażeniami ran?
7 godzin temu
Ekspert o refundacji flozyn
7 godzin temu