Moja babcia nauczyła mnie tego dania! Tandetna frittata ziemniaczana wykonana z miłością

migranciwpolsce.pl 5 godzin temu



Moja babcia nauczyła mnie tego dania! Tandetna frytata ziemniaczana wykonana z miłości To proste i obfite przepis łączy delikatne ziemniaki , świeże warzywa , jajka i stopione parmesan w złotą, aromatyczną frittata – chrupiącą na zewnątrz, miękka i tandetna wewnątrz. Jest idealny na śniadanie, lunch lub przytulny obiad. I tak, jest wykonany z miłością – tak jak Babcia się to robiła! ●● Podtytułowe są dostępne we wszystkich językach. Możesz włączyć napisy, klikając tekst (CC) w prawym górnym rogu i trzy kropki w prawym górnym rogu wideo i klikając tłumaczenie ●● Składniki: ● Sól, czarna pieprz ● 3 łyżki kwaśnej śmietany ● ½ Pepper ● 1 pomidor ● Zielone cebule ● 4 Potaty ● Masło ● Oliwka ● 70 g (2.5 Oz) Parmesan ● Parsley Bon Appetit! Moi przyjaciele, jeżeli podobało Ci się ten film, możesz pomóc w rozwoju kanału: Oceń film! Będziemy bardzo szczęśliwi, jest to ważne dla dalszego rozwoju kanału! Napisz komentarz lub zadaj pytanie! Z przyjemnością ci odpowiem! Możesz udostępnić ten film znajomym w sieciach społecznościowych. Kliknij +, a przepis zostanie zapisany na Twojej stronie! Subskrybuj kanał: https://www.youtube.com/channel/ucoaibto1-yp31gjboezvbkg kliknij dzwonek, aby zobaczyć nowe przepisy! Dzięki za sprawdzenie tego przepisu! #Hearty_and_tasty #recipe #dinner #potato (tagstotranslate) obfity i smaczny

Źródło: Obfite i smaczne

Idź do oryginalnego materiału