Austriacy rozkoszują się misternie i cienko wywałkowanymi struclami, Francuzi do perfekcji opanowali wypiekanie delikatnych makaroników, Polacy chwalą się sernikami i szarlotkami, a Amerykanie przygotowują swoje „placki” (pies) w głębokiej foremce. Nie ma chyba w naszym domu nic bardziej jesiennego niż właśnie amerykańskie pumpkin pie. Koniecznie z przyprawą dyniową – zapachem jesieni.
- Strona główna
- Kuchnia
- Masz babo placek. Dyniowy
Powiązane
Michel Moran wspomina Jakubiaka. Słowa rozdzierają serce
1 godzina temu
Zupa z chleba w roli głównej
2 godzin temu
Polecane
Sprawdź słuch, wzrok i ciśnienie. Biała Sobota w Kaliszu
2 godzin temu
Moje Zdrowie – pierwsze podsumowanie programu
22 godzin temu
Wycofano suplementy Dody. Jej reakcja? "Nic nie zrozumiała"
23 godzin temu