Danie jak z japońskiej restauracji! Bezglutenowy makaron ryżowy nitki smażony z krewetkami oraz warzywami: cukinią i marchewką oraz dużą ilością kiełków fasoli mung. To one między innymi sprawiają, iż danie nie jest suche. Całość doprawiamy czosnkiem, imbirem i sosem sojowym. Do makaronu dodajemy się też jajko (usmażone obok w woku jak omlet). Taki makaron można spokojnie zrobić na szybki obiad po pracy. Smakuje wybornie!
Makaron ryżowy z krewetkami, cukinią i marchewką
kwestiasmaku.com 2 lat temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Makaron ryżowy z krewetkami, cukinią i marchewką
Powiązane
"Jedzenie zniszczyło kilka lat mojego życia". Maja Makowska
1 godzina temu
Polecane
Insulina czy insuliny?
6 godzin temu
Raport IDF (Międzynarodowa Federacja Diabetologiczna)
8 godzin temu
Cukrzyca a SIBO
10 godzin temu