Danie jak z japońskiej restauracji! Bezglutenowy makaron ryżowy nitki smażony z krewetkami oraz warzywami: cukinią i marchewką oraz dużą ilością kiełków fasoli mung. To one między innymi sprawiają, iż danie nie jest suche. Całość doprawiamy czosnkiem, imbirem i sosem sojowym. Do makaronu dodajemy się też jajko (usmażone obok w woku jak omlet). Taki makaron można spokojnie zrobić na szybki obiad po pracy. Smakuje wybornie!
Makaron ryżowy z krewetkami, cukinią i marchewką
kwestiasmaku.com 2 lat temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Makaron ryżowy z krewetkami, cukinią i marchewką
Powiązane
Ukoi przeciążony żołądek. Wypij po wigilijnej kolacji
29 minut temu
Polecane
Co brać na zmęczenie?
4 godzin temu
Dwoje dzieci zmarło po zatruciu czadem
10 godzin temu
O krok od śmiertelnego zatrucia – przez rozładowane baterie
11 godzin temu