Wiosna to czas, gdy wszystko budzi się do życia, a warzywa i owoce są najlepszej jakości i mają świetny smak. Warto z tego skorzystać i umieścić w swojej diecie to, co najlepsze w kwietniu czy w maju, a takimi warzywami bez wątpienia są szparagi. Poznaj wartości odżywcze tego zielonego złota wiosennego stołu i dowiedz się, jak należy je jeść.
Mają mało kalorii i poprawiają metabolizm. Must have wiosennej diety
top.pl 1 tydzień temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Mają mało kalorii i poprawiają metabolizm. Must have wiosennej diety
Powiązane
Bananowe śniadanie
2 godzin temu
Pietruszka – nie tylko ozdoba talerza
2 godzin temu
Aldi obniża ceny tego lata
3 godzin temu
Początek roku szkolnego / Zewediach
3 godzin temu
Polecane
Śmierć 2,5 letniej dziewczynki w Wysokiem Mazowieckiem
11 godzin temu
Czy muchomor czerwony ma adekwatności lecznicze?
11 godzin temu
Choroba Raynauda
12 godzin temu