O tej porze roku wszystko trochę się zmienia - od ramówki telewizyjnej, po nasz codzienny jadłospis. Nabieramy apetytu na lżejsze posiłki z większym udziałem sezonowych warzyw i owoców. W zapomnienie odchodzą moje ukochane szparagi, a na ich miejsce wskakuje bób. Słodki i kremowy - fantastycznie […]
- Strona główna
- Kuchnia
- Linguine z młodym bobem i boczkiem
Powiązane
Ta ryba jest gorsza choćby od pangi. Polacy wciąż jedzą
1 godzina temu
Piastowski Raj – bezglutenowa uczta dla wszystkich
1 godzina temu
16. Festiwal Opolskich Smaków na zakończenie wakacji
1 godzina temu
Goście odeszli, ale uraza pozostała
1 godzina temu
Niechęć Dymka do wujka: Mroczne uczucia w rodzinie
2 godzin temu
Polecane
Czy dzieci potrzebują detoksu? Lekarz rozwiewa wątpliwości
16 godzin temu
Sport amatorski a suplementacja – co wybierają Polacy?
21 godzin temu