Podczas warsztatów uczniowie pracowali w grupach, przestrzegając najwyższych standardów higieny i bezpieczeństwa. Efektem ich pracy była prawdziwa feeria smaków i kolorów. Na stołach pojawiły się przekąski przygotowane z szerokiej gamy surowców: świeżych warzyw, jaj, serów, wykwintnych mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, a choćby ryb i owoców morza. Prezentujemy prace uczniów — może ktoś się zainspiruje i przygotuje sobie któreś z dań?
Kulinarna magia w szkolnej kuchni
Podczas warsztatów uczniowie pracowali w grupach, przestrzegając najwyższych standardów higieny i bezpieczeństwa. Efektem ich pracy była prawdziwa feeria smaków i kolorów. Na stołach pojawiły się przekąski przygotowane z szerokiej gamy surowców: świeżych warzyw, jaj, serów, wykwintnych mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, a choćby ryb i owoców morza. Prezentujemy prace uczniów — może ktoś się zainspiruje i przygotuje sobie któreś z dań?