Kiszonki kocham całym sercem! Fascynuje mnie również proces przeobrażania warzyw dzięki czasu i bakterii. Ot, trochę wody z solą i zyskujemy coś tak fenomenalnego. No magia! Kiszonki to nie tylko wspaniały smak. Proces kiszenia wydobywa z warzyw wszystko, co najcenniejsze dla naszego zdrowia. O […]
- Strona główna
- Kuchnia
- Kiszony kalafior
Powiązane
Wernisaż Tymbarczanki Agaty Majeran
4 godzin temu
Tokarnia pełna kulinarnego dziedzictwa
4 godzin temu
Jak w gotowaniu uczeń przerósł mistrza
4 godzin temu
Świętuj Dzień Mamy z Radiem eM i wygraj nagrody!
5 godzin temu
Tak wygląda pub Mentzena. Pozycje w menu mogą zaskoczyć
7 godzin temu
Polecane
Pasożyty jelitowe – cisi intruzi w Twoim…
1 dzień temu
Masowe zatrucie w Krakowie
1 dzień temu