Praca. Karczma Jorgula prowadzi rekrutację na kilka stanowisk pracy.
Poniżej prezentujemy ogłoszenia o pracę.
Oferty pracy: Karczma Jorgula – Nowa Dęba
Kierownik / Kierowniczka Sali
Twój zakres obowiązków
- organizowanie i nadzorowanie pracy zespołu kelnerów,
- zapewnienie wysokiej jakości obsługi oraz dbanie o zadowolenie gości,
- współpraca z kuchnią i barem w celu sprawnej realizacji zamówień,
- bieżące szkolenie i motywowanie zespołu,
- rozwiązywanie bieżących problemów operacyjnych i personalnych,
- dbanie o estetykę i porządek na sali,
- obsługa systemów rezerwacyjnych.
Wymagania
- doświadczenie na podobnym stanowisku w gastronomii,
- umiejętność zarządzania zespołem i organizacji pracy,
- wysoka kultura osobista i umiejętność pracy z klientem,
- znajomość standardów obsługi gości,
- umiejętność pracy pod presją czasu,
- dyspozycyjność, samodzielność i odpowiedzialność.
Mile widziane
- znajomość języka angielskiego.
Kelner / Kelnerka
Twój zakres obowiązków
- obsługa Gości zgodnie ze standardami restauracji,
- obsługa systemu przyjmowania zamówień i przyjmowanie płatności,
- dbanie o porządek i estetykę sali,
- tworzenie przyjaznej i gościnnej atmosfery,
- przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy.
Wymagania
- gościnność,
- miła aparycja i uśmiech,
- wysoka kultura osobista i umiejętność nawiązywania relacji z Gośćmi,
- znajomość standardów obsługi gości,
- znajomość menu i umiejętność rekomendacji,
- umiejętność pracy w zespole,
- chęć poznawania i uczenia się nowych rzeczy, dyspozycyjność, samodzielność i odpowiedzialność.
Mile widziane
- znajomość języka angielskiego.
Kucharz / Kucharka
Twój zakres obowiązków
- przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi recepturami i standardami,
- dbanie o estetykę serwowanych potraw,
- kontrola jakości produktów i półproduktów,
- przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy (HACCP),
- współpraca z zespołem kuchennym oraz obsługą sali,
- utrzymywanie czystości i porządku w miejscu pracy.
Wymagania
- doświadczenie na stanowisku kucharza – mile widziane w kuchni polskiej,
- umiejętność pracy pod presją czasu,
- znajomość zasad HACCP,
- kreatywność i pasja do gotowania,
- dobra organizacja pracy i umiejętność pracy w zespole,
- dyspozycyjność i sumienność.
Szczegóły dotyczące poszczególnych ofert pracy można znaleźć na stronie pracuj.pl (wpisz „FIRMA HANDLOWA B J M JERZY MIKOŁAJCZYK”). Tam też możesz aplikować na konkretne stanowisko.