Karczma Jorgula poszukuje pracowników. Praca w Nowej Dębie k/m

carpatiabiznes.pl 1 dzień temu
Zdjęcie: karczma jorgula nowa dęba


Praca. Karczma Jorgula prowadzi rekrutację na kilka stanowisk pracy.

Poniżej prezentujemy ogłoszenia o pracę.

Oferty pracy: Karczma Jorgula – Nowa Dęba

Kierownik / Kierowniczka Sali

Twój zakres obowiązków

  • organizowanie i nadzorowanie pracy zespołu kelnerów,
  • zapewnienie wysokiej jakości obsługi oraz dbanie o zadowolenie gości,
  • współpraca z kuchnią i barem w celu sprawnej realizacji zamówień,
  • bieżące szkolenie i motywowanie zespołu,
  • rozwiązywanie bieżących problemów operacyjnych i personalnych,
  • dbanie o estetykę i porządek na sali,
  • obsługa systemów rezerwacyjnych.

Wymagania

  • doświadczenie na podobnym stanowisku w gastronomii,
  • umiejętność zarządzania zespołem i organizacji pracy,
  • wysoka kultura osobista i umiejętność pracy z klientem,
  • znajomość standardów obsługi gości,
  • umiejętność pracy pod presją czasu,
  • dyspozycyjność, samodzielność i odpowiedzialność.

Mile widziane

  • znajomość języka angielskiego.

Kelner / Kelnerka

Twój zakres obowiązków

  • obsługa Gości zgodnie ze standardami restauracji,
  • obsługa systemu przyjmowania zamówień i przyjmowanie płatności,
  • dbanie o porządek i estetykę sali,
  • tworzenie przyjaznej i gościnnej atmosfery,
  • przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy.

Wymagania

  • gościnność,
  • miła aparycja i uśmiech,
  • wysoka kultura osobista i umiejętność nawiązywania relacji z Gośćmi,
  • znajomość standardów obsługi gości,
  • znajomość menu i umiejętność rekomendacji,
  • umiejętność pracy w zespole,
  • chęć poznawania i uczenia się nowych rzeczy, dyspozycyjność, samodzielność i odpowiedzialność.

Mile widziane

  • znajomość języka angielskiego.

Kucharz / Kucharka

Twój zakres obowiązków

  • przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi recepturami i standardami,
  • dbanie o estetykę serwowanych potraw,
  • kontrola jakości produktów i półproduktów,
  • przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy (HACCP),
  • współpraca z zespołem kuchennym oraz obsługą sali,
  • utrzymywanie czystości i porządku w miejscu pracy.

Wymagania

  • doświadczenie na stanowisku kucharza – mile widziane w kuchni polskiej,
  • umiejętność pracy pod presją czasu,
  • znajomość zasad HACCP,
  • kreatywność i pasja do gotowania,
  • dobra organizacja pracy i umiejętność pracy w zespole,
  • dyspozycyjność i sumienność.

Szczegóły dotyczące poszczególnych ofert pracy można znaleźć na stronie pracuj.pl (wpisz „FIRMA HANDLOWA B J M JERZY MIKOŁAJCZYK”). Tam też możesz aplikować na konkretne stanowisko.

Idź do oryginalnego materiału