Jednogarnkowe danie z mięsa i kapusty kiszonej. Gulasz szegedyński jest hitem
smakosze.pl 2 godzin temu
Zdjęcie: gulasz
Legendarny, dosłownie i w przenośni, gulasz segedyński to niezwykłe połączenie mięsa i kapusty kiszonej. Niezwykłe, bo choć czasem przygotowujemy dania o podobnym zestawie składników, to rzadko kiedy w taki właśnie sposób. Oto przepis.
- Strona główna
- Kuchnia
- Jednogarnkowe danie z mięsa i kapusty kiszonej. Gulasz szegedyński jest hitem
Powiązane
Jabłecznik z budyniem. Przepis od Ewy Wachowicz
1 godzina temu
Polecane
Firmowy lunch grozy. Kilkadziesiąt ofiar zapiekanki
2 godzin temu
Światowy Dzień Cukrzycy już w najbliższą sobotę
5 godzin temu
Nowe wymagania dotyczące suplementów diety
5 godzin temu