Green gotuje dla Polana – stylizacja FEMME LUXE

greenwithenvy.pl 4 lat temu

Dwa tygodnie temu miałam okazję uczestniczyć w świetnym evencie zorganizowanym przez Hotel Andels w Łodzi. Kto śledzi moje social media ten już wie, iż nie było to modowe wydarzenie, a kulinarne. Green gotująca dla Andrzeja Polana tego jeszcze nie grali

Na szczęście była to konkurencja drużynowa, a ja trafiłam na cudowne osoby Anię i Zuzę z

, Beatę z
, a także moją ukochaną fotograf Idę (autorkę poniższych zdjęć). Wspólnie udało nam się zaserwować pyszne, zimowe danie – placki ziemniaczane z kiszonej kapusty, topinamburu i ziemniaków. Nasi jurorzy (Andrzej Polan oraz Joanna Ochniak) otrzymali placki w trzech odsłonach. W wersji pierwszej dla grzybowych smakoszy, czyli placek z dodatkiem sosu szafranowego z trompetkami. Druga opcja dla fanów sera koziego, który został połączony z orzechami karmelizowanymi w miodzie. Ostatni placuszek został przygotowany z myślą o osobach lubiących śledzie, sos z rokitnika i karmelizowana, czerwona cebula komponowały się z nim idealnie Mimo, iż nie wygrałyśmy konkursu, to świetnie się bawiłyśmy i najadłyśmy Całe wydarzenie zakończyła przepyszna kolacja. Wszystkich Was serdecznie zapraszam do restauracji Vienna House Andels na wyśmienitą zalewajkę łódzką. Pierwszy raz jadłam taką oryginalną wersję tej popularnej zupy.

Firma Femme Luxe zadbała o moją prezencję podczas tego eventu. Mała czarna z odkrytym ramieniem robi furorę. jeżeli poszukujecie eleganckiej kreacji na wigilię lub wystrzałowej sukienki na sylwestra, to koniecznie zajrzyjcie do ich sklepu online. Wysyłka błyskawiczna

Stylizacja:

–sukienka, Femme Luxe, cena: 16.99$

-narzutka, Missu Design, cena: 229 zł

-buty, Pull&Bear, cena: 119 zł

-kolczyki, prezent

Idź do oryginalnego materiału