Gotujesz, czy pieczesz mięso? Jedna z opcji jest zdrowsza
kobieta.interia.pl 2 godzin temu
Zdjęcie: Jaki rodzaj obróbki termicznej mięsa wybrać najlepiej?
Mięso możemy przyrządzić na wiele sposobów. Do wyboru mamy pieczenie, smażenie, gotowanie, grillowanie lub duszenie. Która z tych opcji jest najzdrowsza i dlaczego?
- Strona główna
- Kuchnia
- Gotujesz, czy pieczesz mięso? Jedna z opcji jest zdrowsza
Powiązane
W czwartek otwarcie marketu Auchan w Białej Podlaskiej!
55 minut temu
DOW NFZ: Dobre jedzenie w szpitalach będzie standardem
1 godzina temu
Przepis na klarowny sok z malin. Wychodzi doskonały
2 godzin temu
Polecane
Centrum Edukacji i Historii Cukrzycy
3 godzin temu
Salmonella w partii jaj. Ryzyko zatrucia pokarmowego
4 godzin temu
Wszędzie plastik! Mamy już 8 miliardów ton tej trucizny
4 godzin temu
GIS wydał ostrzeżenie. Stwierdzono salmonellę
5 godzin temu