Gotujesz, czy pieczesz mięso? Jedna z opcji jest zdrowsza
kobieta.interia.pl 3 tygodni temu
Zdjęcie: Jaki rodzaj obróbki termicznej mięsa wybrać najlepiej?
Mięso możemy przyrządzić na wiele sposobów. Do wyboru mamy pieczenie, smażenie, gotowanie, grillowanie lub duszenie. Która z tych opcji jest najzdrowsza i dlaczego?
- Strona główna
- Kuchnia
- Gotujesz, czy pieczesz mięso? Jedna z opcji jest zdrowsza
Powiązane
Kopytka 3 składników. Wychodzą mięciutkie jak chmurka
14 minut temu
Krzeszów: Powidlaki
40 minut temu
Polecane
Wyzwania przy leczeniu analogami GLP-1
1 godzina temu
Członkowie z Drzewicy w Jurgowie i na Słowacji
3 godzin temu
Mleko pasteryzowane, UHT, a może „Bez laktozy”?
18 godzin temu
Kortyzol – regulator stresu
21 godzin temu