Spożycie produktu przez osoby z alergią na białka soi, skorupiaków i ryb może wywołać wystąpienie reakcji alergicznej. System Wczesnego Ostrzegania o Niebezpiecznej Żywności i Paszach (RASFF) poinformował Główny Inspektor Sanitarny o wycofaniu wszystkich partii niżej wymienionych produktów marki Bao Long w związku ze stwierdzeniem obecności alergenów (białka soi, skorupiaków i ryb). Alergeny te nie zostały zadeklarowane na etykiecie produktów. Spożycie produktu przez osoby z alergią na ww. niezadeklarowane alergeny może wywołać wystąpienie reakcji alergicznej. Szczegóły dotyczące produktów: Eksporter: Thy Long Production Trading CO LTD, Wietnam Toan Nam Foods Corp, Wietnam Importer: Beagley Cooperman NL Heuschen & Schrouff Oriental Foods Trading BV Numer partii: wszystkie Data minimalnej trwałości: wszystkie Identyfikacja wycofywanych produktów:
GIS: Wycofanie produktów Bao Long ze względu na stwierdzenie obecności alergenów
zambrow.org 3 godzin temu
- Strona główna
- Kuchnia
- GIS: Wycofanie produktów Bao Long ze względu na stwierdzenie obecności alergenów
Powiązane
Prace na Piłsudskiego – pakt remontowy już działa!
1 godzina temu
Tradycja, technologia i współczesna żywność
1 godzina temu
Czy wiesz iż … lis potrafi zasiedlić cudzą norę bez walki?
1 godzina temu
Polecane
III Sobota Kardiometaboliczna z wiedzą dla dietetyków
2 godzin temu
Czy milioner cofnie starzenie? - protokół BLUEPRINT
20 godzin temu
Dieta nie wyleczy chorej tarczycy. Ekspert ostrzega
21 godzin temu