GIS ostrzega! Alkaloidy w "Pyłku kwiatowym"
wpolityce.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: zdj. ilustracyjne / autor: Pixabay
Może stanowić ryzyko dla zdrowia konsumentów.
- Strona główna
- Kuchnia
- GIS ostrzega! Alkaloidy w "Pyłku kwiatowym"
Powiązane
Jedność w różnorodności
48 minut temu
Terminal pełen smaku i dobrej energii
1 godzina temu
Ratownicy mieli wymagające zadania [ZDJĘCIA]
1 godzina temu
Polecane
Analogi GLP-1 mogą zmieniać odczuwanie smaku potraw
1 godzina temu
Decyzja interpretacyjna Nr 1424/25/OS z 15 września 2025 r.
19 godzin temu
Niby wiemy… ale wciąż tyjemy
22 godzin temu
Farmakomikrobiomika, czyli interakcja leków z mikrobiotą ►
22 godzin temu