Gdy robi się zimno, gotuję tę zupę. Jest najlepsza
smakosze.pl 1 tydzień temu
Zdjęcie: zupa na chłody
Jesień coraz bliżej i robi się coraz zimniej. Na rozgrzewkę gotuję znakomitą zupę. Jest pełna mięsa, fasoli, kolorowych papryk i innych pysznych składników. Rozgrzewa i smakuje tak, iż chętnie sięgam po dokładkę.
- Strona główna
- Kuchnia
- Gdy robi się zimno, gotuję tę zupę. Jest najlepsza
Powiązane
Zjadanie brudu – nowa moda kosmetyczna
1 godzina temu
Jakie koktajle pić rano?
2 godzin temu
Polecane
Czy małe dzieci powinny przyjmować leki na otyłość?
13 godzin temu
Nowości w diabetologii | Relacja z EASD 2024
1 dzień temu
Insulina czy insuliny?
1 dzień temu