Firmy cateringowe tak chcą walczyć z marnowaniem żywności
rp.pl 6 godzin temu
Zdjęcie: Foto: Adobe Stock
Z codziennych dostaw korzystają miliony osób, a teraz branża cateringowa chce walczyć z problemem niewykorzystywanych nadwyżek produkcyjnych, dotąd często wyrzucanych. Można je będzie taniej kupić. To jeden z pierwszych tego typu projektów na świecie
- Strona główna
- Kuchnia
- Firmy cateringowe tak chcą walczyć z marnowaniem żywności
Powiązane
Fatalne wieści dla miłośników sera. Naukowcy ostrzegają
31 minut temu
Ważna wiadomość dla seniorów! Można się już zapisywać
56 minut temu
Polecane
Sinice atakują. Zamknięte kąpieliska nad Bałtykiem
2 godzin temu
Cukrzyca posterydowa – przyczyny, objawy i leczenie
5 godzin temu
Przychodzi pacjent z otyłością do lekarza rodzinnego…
7 godzin temu