Jeśli jesteście fanami delikatnej, soczystej wieprzowiny – to przepis dla Was. Polędwiczki z rusztu w słodko-kwaśnej marynacie z nutą bourbona to absolutny hit. Moi znajomi je uwielbiają i nie ma się co dziwić! Co więcej, ich przygotowanie jest proste, a efekt finalny znakomity. Do tego klasyczny dodatek, surówka Colesław – chrupiąca, lekko słodka, z idealnie zbalansowanym sosem.
Ewa Wachowicz: Wieprzowe polędwiczki z rusztu
angora24.pl 1 tydzień temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Ewa Wachowicz: Wieprzowe polędwiczki z rusztu
Powiązane
Zalew Strawczyn
11 minut temu
Zalew Kamionka w Suchedniowie
11 minut temu
Zalew w Antoniowie
11 minut temu
Zalew Chańcza
11 minut temu
Zalew Gutwin
11 minut temu
Zalew Morawica
12 minut temu
Zalew Wilków
12 minut temu
Polecane
Miłość czyni nas ludźmi
18 godzin temu