Jeśli jesteście fanami delikatnej, soczystej wieprzowiny – to przepis dla Was. Polędwiczki z rusztu w słodko-kwaśnej marynacie z nutą bourbona to absolutny hit. Moi znajomi je uwielbiają i nie ma się co dziwić! Co więcej, ich przygotowanie jest proste, a efekt finalny znakomity. Do tego klasyczny dodatek, surówka Colesław – chrupiąca, lekko słodka, z idealnie zbalansowanym sosem.
Ewa Wachowicz: Wieprzowe polędwiczki z rusztu
angora24.pl 1 miesiąc temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Ewa Wachowicz: Wieprzowe polędwiczki z rusztu
Powiązane
Smażenie sfermentowanego rekina to nie jest dobry pomysł
8 godzin temu
Polecane
Czarny bez – czy aby zawsze taki zdrowy?
8 godzin temu
MRNA uczy jelita samoobrony
12 godzin temu
Jedz zdrowo, kontroluj cukier, żyj pełnią życia…
17 godzin temu
Tusk ostro o PiS. "Zawsze gotowi zatruć radość"
17 godzin temu