Jeśli jesteście fanami delikatnej, soczystej wieprzowiny – to przepis dla Was. Polędwiczki z rusztu w słodko-kwaśnej marynacie z nutą bourbona to absolutny hit. Moi znajomi je uwielbiają i nie ma się co dziwić! Co więcej, ich przygotowanie jest proste, a efekt finalny znakomity. Do tego klasyczny dodatek, surówka Colesław – chrupiąca, lekko słodka, z idealnie zbalansowanym sosem.
Ewa Wachowicz: Wieprzowe polędwiczki z rusztu
angora24.pl 2 miesięcy temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Ewa Wachowicz: Wieprzowe polędwiczki z rusztu
Powiązane
12.08.2025 Agrobiznes – o „Programie dla szkół”
34 minut temu
Zabawa z okazji Dnia Ojca | 6.09 Rowville
2 godzin temu
Polska firma z Ontario ogłasza promocje na Pergole
8 godzin temu
Woda w gm. Łąck koło Płocka warunkowo zdatna do spożycia
9 godzin temu
Polecane
Małopolskie Cyfrowe Kino dla Seniora z Głosem Seniora
10 godzin temu
Sięgają po miód akacjowy zamiast cukru. A Ty?
13 godzin temu
Alarm nad Bałtykiem. 40 zamkniętych kąpielisk
14 godzin temu
Bezpłatne warsztaty w trakcie kongresu PTG!
17 godzin temu