Wielkanoc to czas, gdy na stole pojawiają się nie tylko jajka i sałatki, ale także różnorodne wędliny i pasztety. Choć w sklepach możemy znaleźć gotowe wyroby, to nic nie zastąpi smaku domowego pasztetu. Mrożone grzyby to doskonała alternatywa w porze, gdy świeże grzyby leśne są niedostępne. Choć nieco łagodniejsze w smaku, doskonale sprawdzają się w pasztecie, wprowadzając subtelny leśny aromat. Ponadto mają tę zaletę, iż są łatwe do przechowywania.
Ewa Wachowicz: Pasztet z mrożonymi grzybami
angora24.pl 1 miesiąc temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Ewa Wachowicz: Pasztet z mrożonymi grzybami
Powiązane
Grillowane portobello w bułce z hummusem
5 godzin temu
Niezapomniana przygoda nad Bałtykiem
8 godzin temu
Kresowa Noc Muzeów w Świebodzinie
9 godzin temu
Gminny Dzień Dziecka 2025
9 godzin temu
Polecane
Jak powinien wyglądać zdrowy odbyt?
1 godzina temu
Międzynarodowy dzień Celiakii i nie tylko
10 godzin temu
Świadoma suplementacja przed, w trakcie i po ciąży
12 godzin temu