Wielkanoc to czas, gdy na stole pojawiają się nie tylko jajka i sałatki, ale także różnorodne wędliny i pasztety. Choć w sklepach możemy znaleźć gotowe wyroby, to nic nie zastąpi smaku domowego pasztetu. Mrożone grzyby to doskonała alternatywa w porze, gdy świeże grzyby leśne są niedostępne. Choć nieco łagodniejsze w smaku, doskonale sprawdzają się w pasztecie, wprowadzając subtelny leśny aromat. Ponadto mają tę zaletę, iż są łatwe do przechowywania.
Ewa Wachowicz: Pasztet z mrożonymi grzybami
angora24.pl 4 miesięcy temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Ewa Wachowicz: Pasztet z mrożonymi grzybami
Powiązane
Polecane
8. Ostrowski Piknik Zdrowia za nami (ZDJĘCIA)
14 godzin temu
Skyr, kvarg czy może jogurt naturalny – co wybrać?
15 godzin temu
Gm. Urszulin. Jezioro Sumin znów otwarte dla kąpiących się
19 godzin temu