Wielkanoc to czas, gdy na stole pojawiają się nie tylko jajka i sałatki, ale także różnorodne wędliny i pasztety. Choć w sklepach możemy znaleźć gotowe wyroby, to nic nie zastąpi smaku domowego pasztetu. Mrożone grzyby to doskonała alternatywa w porze, gdy świeże grzyby leśne są niedostępne. Choć nieco łagodniejsze w smaku, doskonale sprawdzają się w pasztecie, wprowadzając subtelny leśny aromat. Ponadto mają tę zaletę, iż są łatwe do przechowywania.
Ewa Wachowicz: Pasztet z mrożonymi grzybami
angora24.pl 1 miesiąc temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Ewa Wachowicz: Pasztet z mrożonymi grzybami
Powiązane
Nowe tanie mieszkania powstają w Kensington Market
4 godzin temu
Niedziele Handlowe 2025: Kiedy Można Zrobić Zakupy?
8 godzin temu
Polecane
Kupujesz te kefiry? Zobacz co wybrać w zamian
8 godzin temu
Nowy oddział MSWiA
12 godzin temu
Kupujesz skyr? Następnym razem zwróć uwagę na to!
1 dzień temu