Często zachęcam do samodzielnego przygotowywania potraw. Oczywiście nie zawsze mamy na to czas i przestrzeń, ale Wielkanoc to dobra okazja, by spróbować! Niektórzy lubią gotować, inni wolą piec. Podczas świąt na stole muszą pojawić się zarówno potrawy wytrawne, jak i oczywiście słodkości. W moim domu nie brakuje osób, które z niecierpliwością czekają na desery. Jednym ze smakołyków, jakie zawsze przygotowuję na Wielkanoc, jest babka.
- Strona główna
- Kuchnia
- Ewa Wachowicz: Babka z ajerkoniakiem
Powiązane
4 pasty z fasoli lepsze niż klasyczny hummus
2 godzin temu
Polecane
Czego nie należy mówić dziecku?
2 godzin temu
9 objawów cukrzycy, które większość ludzi ignoruje
6 godzin temu
Jak powinien wyglądać zdrowy odbyt?
10 godzin temu