Często zachęcam do samodzielnego przygotowywania potraw. Oczywiście nie zawsze mamy na to czas i przestrzeń, ale Wielkanoc to dobra okazja, by spróbować! Niektórzy lubią gotować, inni wolą piec. Podczas świąt na stole muszą pojawić się zarówno potrawy wytrawne, jak i oczywiście słodkości. W moim domu nie brakuje osób, które z niecierpliwością czekają na desery. Jednym ze smakołyków, jakie zawsze przygotowuję na Wielkanoc, jest babka.
- Strona główna
- Kuchnia
- Ewa Wachowicz: Babka z ajerkoniakiem
Powiązane
Letnia kuchnia w altanie. Jak ją urządzić?
5 godzin temu
W Kraczkowej i Cierpiszu woda niezdatna do spożycia
6 godzin temu
Placki ziemniaczane nadziewane pomidorami
8 godzin temu
Polecane
Mesopral na refluks – jak działa i jak go dawkować?
16 godzin temu
Kwas mlekowy – adekwatności i zastosowanie
18 godzin temu