Często zachęcam do samodzielnego przygotowywania potraw. Oczywiście nie zawsze mamy na to czas i przestrzeń, ale Wielkanoc to dobra okazja, by spróbować! Niektórzy lubią gotować, inni wolą piec. Podczas świąt na stole muszą pojawić się zarówno potrawy wytrawne, jak i oczywiście słodkości. W moim domu nie brakuje osób, które z niecierpliwością czekają na desery. Jednym ze smakołyków, jakie zawsze przygotowuję na Wielkanoc, jest babka.
- Strona główna
- Kuchnia
- Ewa Wachowicz: Babka z ajerkoniakiem
Powiązane
Lista najbardziej toksycznych owoców i warzyw na świecie
2 godzin temu
Polecane
Opieka koordynowana: wyzwania dla rozwoju w Polsce
13 godzin temu
Przyprawy dla cukrzyków – najlepsze i najgorsze
13 godzin temu
Muchomory z materiałów naturalnych
14 godzin temu
GIS ostrzega: wykryto salmonellę w popularnym żółtym serze
16 godzin temu