Do naszego jadłospisu trafią algi, glony i owady. Polska może być liderem
rp.pl 3 miesięcy temu
Zdjęcie: Foto: shutterstock
Do firm i badaczy, którzy pracują nad alternatywą dla drobiu, ryb czy nabiału, płynie coraz więcej pieniędzy. Czy jesteśmy gotowi na kulinarną rewolucję?
- Strona główna
- Kuchnia
- Do naszego jadłospisu trafią algi, glony i owady. Polska może być liderem
Powiązane
Ciasto z renklodami
1 godzina temu
Tradycyjne smaki PRL w Łukęcinie
1 godzina temu
Proste roladki ze schabu. 100 razy lepsze, niż kotlety
2 godzin temu
Polecane
Jakie zasady reklamy aptek? Rząd planuje nowelizację
15 godzin temu
Smok Słodziak wyrusza z misją: Stop kwasicy ketonowej!
20 godzin temu
Nieoczekiwane odkrycie dotyczące działania metforminy
22 godzin temu