Dlaczego warto jeść ryby? Omega-3 a zdrowie serca — najważniejsze fakty
dziennik.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: Czy omega-3 można mieć w diecie za dużo? / Shutterstock
Korzyści płynące z jedzenia ryb sięgają znacznie dalej niż tylko dobry smak. Ryby są jednym z najzdrowszych elementów diety, a ich regularne spożycie ma duży wpływ na zdrowie układu sercowo-naczyniowego.
- Strona główna
- Kuchnia
- Dlaczego warto jeść ryby? Omega-3 a zdrowie serca — najważniejsze fakty
Powiązane
Od pierwszego stycznia będą nowe zasady polskiej ortografii
1 godzina temu
Sylwester "Na Luzie" w Karczmie Polskiej w Mielcu
1 godzina temu
Sylwester w klimacie PRL-u
2 godzin temu
Polecane
Nie jedz tych jajek. Wydano pilne ostrzeżenie
5 godzin temu











