Od środy 8 stycznia w Królewcu w gminie Smyków funkcjonować będzie nowy lokal gastronomiczny serwujący kebab – „Chodź na Kebsa”. Na tle konkurencji wyróżni się on jednak jakością – będzie to kraftowy kebab serwujący mięso wołowo-baranie oraz z piersi z kurczaka. Pierwszego dnia klienci mogą liczyć na 10% rabat na wszystkie pozycje z menu. „Chodź na Kebsa” to foodtruck, a znajdziemy go naprzeciwko marketów Biedronka oraz Dino, tuż obok Delikatesów Centrum.
Co znajdziemy w menu? Serwowane będą tam tortille, kebaby w bułce, zestawy na talerzu, kebab boxy, a także burgery. Dostępne będą także nuggetsy, frytki, cebulaczki (krążki cebulowe) i zestawy dla dzieci.
Otwarcie nowego miejsca na gastronomicznej mapie powiatu koneckiego nastąpi w środę 8 stycznia o godzinie 10:00. W tym dniu każdy klient może liczyć na 10% rabat.
To co ma wyróżniać „Chodź na Kebsa” na tle konkurencji to jakość składników. Kebaby to 95% mięsa, dostępne jest wołowo-baranie oraz z piersi z kurczaka, a właściciele zamawiają je w prywatnej masarni. Nie ma tutaj mowy o tak zwanych „kulach mocy”. Oprócz tego sosy własnej produkcji (między innymi ze świeżym czosnkiem) i tylko świeże warzywa. Menu znajdziecie poniżej:
Póki co dania serwowane są tylko na miejscu, ale można je wcześniej zamówić i odebrać spakowane na wynos. Należy to robić pod numerem telefonu 576 943 797. W planach jest także wprowadzenie dowozów, a marka „Chodź na Kebsa” zamierza zaistnieć też w innych lokacjach, choćby w okresie letnim w Sielpi. Zapraszamy do poznania tego miejsca – otwarcie już w środę 8 stycznia.
Restauracja „Chodź na Kebsa”
Królewiec 99, gmina Smyków (naprzeciw Dino i Biedronki)
tel. 576 943 797
Zdjęcia:
artykuł sponsorowany