W okresie jesienno-zimowym chętnie rozgrzewamy się talerzem gorącej zupy czy gulaszu. Ostatnio coraz częściej obok rodzimego rosołu czy białego żuru pojawiają się w naszym menu dania kuchni azjatyckiej, pełne aromatów, ziół, podkręcającego smak imbiru, chili, kolendry, trawy cytrynowej czy kokosa.
- Strona główna
- Kuchnia
- Cho(dź) na PHO!
Powiązane
Śmiech przez łzy
7 godzin temu
Sprzedajemy dom, mama w odwiedziny!
8 godzin temu
Monika Niedziałek „Matka octów”
9 godzin temu
26.08.2025 Monika Niedziałek „Matka octów”
10 godzin temu
Circus Melody. Bilety rozdane!
10 godzin temu
Polecane
Rutyna może nas zgubić. Jak nie zatruć się grzybami?
10 godzin temu
Bielactwo związane z chorobami autoimmunologicznymi
15 godzin temu
Cała prawda o testosteronie
15 godzin temu
Stres u dziecka – nie zawsze wygląda tak, jak sądzimy
16 godzin temu
Rząd chce objąć suplementy diety “opłatą cukrową”
19 godzin temu