W okresie jesienno-zimowym chętnie rozgrzewamy się talerzem gorącej zupy czy gulaszu. Ostatnio coraz częściej obok rodzimego rosołu czy białego żuru pojawiają się w naszym menu dania kuchni azjatyckiej, pełne aromatów, ziół, podkręcającego smak imbiru, chili, kolendry, trawy cytrynowej czy kokosa.
- Strona główna
- Kuchnia
- Cho(dź) na PHO!
Powiązane
Wielkie serca z małej Teodorówki
4 godzin temu
Nowe zastosowania składników. Kostka bulionowa
4 godzin temu
Pomoc dla Stronia Śląskiego i Lądka Zdroju
7 godzin temu
Polecane
Apel do diabetyków dotkniętych powodzią
14 godzin temu
Wieruszów: rozmawiali o cukrzycy
17 godzin temu
SIBO – gdy wewnętrzny odkurzacz zawodzi
18 godzin temu
Webinar „Probiotykoterapia: fakty i mity”
18 godzin temu
Nowy lek na NZJ stosowany na Wyspach
20 godzin temu
Kwartalnik nr 3/2024 (66)
1 dzień temu