W okresie jesienno-zimowym chętnie rozgrzewamy się talerzem gorącej zupy czy gulaszu. Ostatnio coraz częściej obok rodzimego rosołu czy białego żuru pojawiają się w naszym menu dania kuchni azjatyckiej, pełne aromatów, ziół, podkręcającego smak imbiru, chili, kolendry, trawy cytrynowej czy kokosa.
- Strona główna
- Kuchnia
- Cho(dź) na PHO!
Powiązane
Wakacje w Konstantynowie: Na spotkanie z letnią przygodą
6 godzin temu
Nowa jadłodzielnia na Ursynowie
7 godzin temu
Dlaczego warto jeść kurki? Te grzyby są bardzo cenne
7 godzin temu
Polecane
Ozempic chroni mózg przed udarem? Nowe badania
13 godzin temu
Tak gwałtownie załatwisz L4 przez Internet
13 godzin temu
Aptekarze chcą zmiany przepisów
14 godzin temu