Robi się coraz chłodniej, do pory roku i wymagań swoich gości dostosowuje się zatem działająca w centrum Goleniowa restauracja Chmiel do Uwolnienia.
Chmielowe DNA pozostaje niezmienne, ale pora roku wymaga pewnych zmian. Dlatego w okresie jesienno-zimowym lokal zapraszama Was od wtorku do niedzieli. Godziny otwarcia w weekend (piątek – niedziela) pozostają bez zmian, natomiast w tygodniu ekipa dzień zaczynać będzie o godzinie 14:00 i kończyć o 22:30, z kuchnią przyjmującą zamówienia do godziny 21:00.
– Będziemy Was zaskakiwać jedzeniem, piwem, winem, koktajlami, atmosferą i obsługą na najwyższym poziomie. Niby nic nowego, a jednak – zapowiedziano.

W menu Chmielu do Uwolnienia właśnie pojawiły się:
jesienny krem z dyni – aksamitna, rozgrzewająca zupa z dyni z nutą imbiru i śmietanką, podawana z grillowanym pieczywem.
gulaszowa – treściwa, aromatyczna zupa na wołowinie i warzywach, podawana z grillowanym pieczywem.
grillowany antrykot zyskał z kolei nowy dodatek w postaci ziemniaków w stylu gratin.
Lada dzień Chmiel rozszerzy menu o kolejną nowość. My już wiemy jaką i zapewniamy, iż warto poczekać


