Biszkoptowy makowiec z przepisu Ani Starmach. Rozpływa się w ustach
ofeminin.pl 3 miesięcy temu
Zdjęcie: ALAMY LIMITED / BE&W
Delikatne, puszyste ciasto w połączeniu z gęstą, intensywnie słodką masą to zupełnie nowa jakość. Makowiec w takim wydaniu świetnie sprawdzi się na świątecznym stole i zniknie co do okruszka. Przepis jest prosty, a efekt robi wrażenie.
- Strona główna
- Kobieta
- Biszkoptowy makowiec z przepisu Ani Starmach. Rozpływa się w ustach
Powiązane
13 zdjęć zabawnych, ale na pewno frustrujących pomyłek
3 godzin temu
16 osób, które przekonały się, iż warto pomagać innym
3 godzin temu
Polecane
MIH – hipomineralizacja zębów u dzieci
2 godzin temu
Pozwól sobie na to
4 godzin temu
Chromebook dla nauczyciela? Tak, w dodatku z bonusem
4 godzin temu