Biszkoptowy makowiec z przepisu Ani Starmach. Rozpływa się w ustach
ofeminin.pl 1 tydzień temu
Zdjęcie: ALAMY LIMITED / BE&W
Delikatne, puszyste ciasto w połączeniu z gęstą, intensywnie słodką masą to zupełnie nowa jakość. Makowiec w takim wydaniu świetnie sprawdzi się na świątecznym stole i zniknie co do okruszka. Przepis jest prosty, a efekt robi wrażenie.
- Strona główna
- Kobieta
- Biszkoptowy makowiec z przepisu Ani Starmach. Rozpływa się w ustach
Powiązane
Cała Polska zna jej przebój. Odeszła wyjątkowa artystk
12 godzin temu
Cała Polska zna jej przebój. Odeszła wyjątkowa artystka
12 godzin temu
Polecane
Plac zabaw na dachu budynku
7 godzin temu
Co by nie mówić / Rozar
11 godzin temu
Co zamiast czujnika parkowania?
11 godzin temu