Babcia pokazała mi, jak zrobić idealne góry i doliny w karpatce. Smakuje jak milion dolarów
smakosze.pl 1 dzień temu
Zdjęcie: Karpatka
Do skosztowania ciasta karpatki nikogo nie trzeba namawiać. Delikatny i kremowy wypiek dosłownie rozpływa się w ustach. Teraz łatwiej zrobimy góry i delikatny na tym pysznym cieście. Sposób babci trzeba koniecznie wypróbować.
- Strona główna
- Kuchnia
- Babcia pokazała mi, jak zrobić idealne góry i doliny w karpatce. Smakuje jak milion dolarów
Powiązane
Nawet kucharze popełniają błąd. Kiedy należy solić rosół?
1 godzina temu
Co? Gdzie? Kiedy? Weekendowy kalendarz wydarzeń
1 godzina temu
Ulubiona przekąska klientów leci w kosmos
2 godzin temu
Polecane
Borówka w cukrzycy? najważniejszy jest jeden wskaźnik
10 godzin temu
Sanepid: nie było trutki na psy w Tarnowie
15 godzin temu
Jak uniknąć zatrucia czadem.
1 dzień temu