Zajęcia odbyły się z wykorzystaniem akcesoriów kuchennych pozyskanych w ramach programu Laboratoria Przyszłości.
18 października w klasach SPP obchodziliśmy Święto pieczonego ziemniaka. Wspólnie przygotowaliśmy pyszne, pieczone ziemniaki z gzikiem. Przypomnieliśmy sobie pochodzenie tego warzywa, jego wartości odżywcze oraz oglądaliśmy na blogach kulinarnych potrawy z ziemniakiem w roli głównej. Pysznego świętowania nie było końca
sosw-sieradz.pl 10 miesięcy temu
- Strona główna
- Kuchnia
- 18 października w klasach SPP obchodziliśmy Święto pieczonego ziemniaka. Wspólnie przygotowaliśmy pyszne, pieczone ziemniaki z gzikiem. Przypomnieliśmy sobie pochodzenie tego warzywa, jego wartości odżywcze oraz oglądaliśmy na blogach kulinarnych potrawy z ziemniakiem w roli głównej. Pysznego świętowania nie było końca
Powiązane
Poranny spalacz tłuszczu. Dodaj szczyptę do kawy
1 godzina temu
Polecane
Których herbat nie powinno się pić?
1 dzień temu
Kiedy owoce lepiej spożywać sporadycznie
1 dzień temu