Zajęcia odbyły się z wykorzystaniem akcesoriów kuchennych pozyskanych w ramach programu Laboratoria Przyszłości.
18 października w klasach SPP obchodziliśmy Święto pieczonego ziemniaka. Wspólnie przygotowaliśmy pyszne, pieczone ziemniaki z gzikiem. Przypomnieliśmy sobie pochodzenie tego warzywa, jego wartości odżywcze oraz oglądaliśmy na blogach kulinarnych potrawy z ziemniakiem w roli głównej. Pysznego świętowania nie było końca
sosw-sieradz.pl 7 miesięcy temu
- Strona główna
- Kuchnia
- 18 października w klasach SPP obchodziliśmy Święto pieczonego ziemniaka. Wspólnie przygotowaliśmy pyszne, pieczone ziemniaki z gzikiem. Przypomnieliśmy sobie pochodzenie tego warzywa, jego wartości odżywcze oraz oglądaliśmy na blogach kulinarnych potrawy z ziemniakiem w roli głównej. Pysznego świętowania nie było końca
Powiązane
Do czego służy piła taśmowa?
2 godzin temu
Jakie drewno na deski do krojenia?
3 godzin temu
Disco polo niesie pomoc. Ile zebrali w Biłgoraju? (foto)
3 godzin temu
Piknik brzeskich rzemieślników dla dzieci / zdjęcia
7 godzin temu
Polecane
Sprawdź, czy nie masz tego sera w lodówce! GIS ostrzega
7 godzin temu
Salmonella w żółtym serze. Ostrzeżenie
9 godzin temu
Salmonella w serze żółtym w plastrach
9 godzin temu
24.09.2024 Obyśmy zdrowi byli
10 godzin temu
Uwaga na skażony ser. GIS ostrzega przed Salmonellą!
12 godzin temu