Żywność na świecie tanieje. Gwałtownie spadają ceny masła i cukru
rp.pl 2 tygodni temu
Zdjęcie: Foto: Adobe Stock
Wrzesień przyniósł spadki cen w większości kategorii produktów żywnościowych na rynkach światowych. Cukier jest najniżej od ponad czterech lat. Masło tanieje od trzech miesięcy. W górę poszły tylko ceny mięsa, najmocniej wołowiny.
- Strona główna
- Kuchnia
- Żywność na świecie tanieje. Gwałtownie spadają ceny masła i cukru
Powiązane
Przepis na zbiorówkę
1 godzina temu
Polecane
UWAGA: Ta metka cebulowa nie nadaje się do spożycia
1 godzina temu
Dlaczego warto suplementować kwasy omega-3 jesienią?
4 godzin temu
Leczenie cukrzycy w Polsce i na świecie
5 godzin temu
GLP-1 może chronić przed AMD nie tylko osoby z cukrzycą
5 godzin temu













