Zdrowsza od wołowiny i jest skarbnicą witamin. Polacy rzadko ją jedzą
kobieta.interia.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: Jakie mięso jest zdrowsze niż wołowina?
Cielęcina, czyli mięso młodych krów, jest coraz częściej doceniana nie tylko ze względu na walory smakowe, ale także zdrowotne. Uchodzi za jedną z najdelikatniejszych i najbardziej wartościowych odmian czerwonego mięsa.
- Strona główna
- Kuchnia
- Zdrowsza od wołowiny i jest skarbnicą witamin. Polacy rzadko ją jedzą
Powiązane
Właściciel Pyszne.pl traci klientów, ale więcej zarabia
1 godzina temu
Polecane
Cholesterol i miażdżyca. Czyżby wszyscy się mylili?
7 godzin temu
Cykl edukacyjny „Wszyscy razem przeciw cukrzycy”
21 godzin temu