Zbija cholesterol i zbawiennie działa na jelita. Dodaję go zawsze do fasolki po bretońsku
smakosze.pl 3 godzin temu
Zdjęcie: fasolka po bretońsku
Przyprawy poprawiają smak dań, ale wykazują też dobroczynne działanie dla naszego zdrowia. Dlatego tak chętnie dodaję cząber do fasolki po bretońsku. Podkręcają smak dania i dobrze wpływają na organizm.
- Strona główna
- Kuchnia
- Zbija cholesterol i zbawiennie działa na jelita. Dodaję go zawsze do fasolki po bretońsku
Powiązane
Co warto jeść każdego dnia?
2 godzin temu
Niewidzialna szarlotka
3 godzin temu
FOTOEVENT i gala w ropczyckim PCEK
3 godzin temu
Polecane
Co daje picie kiszonek?
18 godzin temu
Kobieta zatruła się czadem. Uratował ją syn
1 dzień temu