Zaplanuj z nami wesele marzeń

towesele.pl 2 miesięcy temu
W romantycznym stylu, klasyczne przyjęcie, elegancki bankiet lub wielkopolska biesiada – każdy chciałby mieć wesele marzeń. Sprawdź naszą propozycje i zorganizuj wymarzone wesele w Hotelu Habenda. Zajmujemy się kompleksową organizacją przyjęć weselnych. Każda oferta weselna jest przygotowywana indywidualnie z uwzględnieniem gustów i oczekiwań naszych Gości. NAJWAŻNIEJSZE INFORMACJE • Ślub plenerowy • Przyjęcia weselne do 80 osób • 86 miejsc noclegowych • Apartament dla nowożeńców • Profesjonalna obsługa • Wytworne menu • Pomoc doświadczonej dekoratorki • Dodatkowe atrakcje NASZE SALE WESELNE Restauracja Cztery Żywioły Składa się z dwóch poziomów – parteru dla max do 80 osób i antresoli dla 20 osób. Klimatyzacja, dostęp do tarasu. Połączona z salą Kameralną, która służy jako miejsce do tańca. Sala Parkowa Dla max 80 osób. Powierzchnia 150 m². Klimatyzacja, dostęp do tarasu. Na tej sali realizowane są i konsumpcja i tańce. POKOJE HOTELOWE Posiadamy 86 miejsc noclegowych w 32 pokojach. Cennik pokoi dla Gości weselnych Pokój jednoosobowy: 325 zł Pokój dwuosobowy: 400 zł DUET z dwoma pokojami: 440 zł APARTAMENT z dwoma pokojami: 650 zł Dostawka: 160 zł/osoba dorosła, 100 zł dziecko do 8 lat. W cenie noclegu: śniadanie, basen z saunami i jacuzzi, parking. W prezencie dla nowożeńców apartament ze śniadaniem, dostępny od godziny 13:00 w dniu wesela przy wykorzystaniu minimum 10 pokoi. Doba hotelowa zaczyna się o godzinie 14:00 i kończy o godzinie 11:00 następnego dnia. MENU WESELNE Nasi kucharze z przyjemnością spełnią Państwa marzenia o menu staropolskim, regionalnym, fusion, włoskim czy francuskim. Wypełnią oczekiwania i zastawią stoły smakami rodzinnego domu, babcinymi specjałami lub wspomnieniami z dalekich podróży. Przygotowujemy także dania wegetariańskie, wegańskie, bezglutenowe i inne. Dzieci do lat 3: gratis Dzieci od 3 do 5 lat oraz obsługa techniczna (fotograf, DJ, zespół itp.): 50% zniżki PRZYKŁADOWE MENU 340 ZŁ/OSOBA Zupa serwowana Rosół z domowym makaronem Danie główne na półmiskach Mięsa (4 porcje/osoba): Zrazy wieprzowe w sosie własnym De volille z masłem Poliki wołowe duszone w winie Rolada z indyka faszerowana szpinakiem w sosie holenderskim Dodatki (4 porcje/osoba): ziemniaki gotowane z koperkiem, kaszotto, frytki, warzywa na parze z masłem Surówki (3 porcje/osoba): Coleslaw, kapusta czerwona z jabłkiem, seler z rodzynkami Deser serwowany Mini tarta z owocami sezonowymi Przekąski w stół lub zimny bufet (formuła do wyboru) Mięsa pieczone (2,5 porcji/osoba): szynka, schab karkowy, schab z morelą, boczek, tymbaliki drobiowe Ryby (80 g/osoba): śledź w śmietanie, ryba w sosie pomidorowym Sałatki (100 g/osoba): tradycyjna sałatka warzywna, sałatka grecka Dodatki: pieczywo, masło smakowe, sosy, dipy – węgierski, słodko-kwaśny, tzatziki Słodkości: wybór ciast (150g/osoba) Owoce filetowane (120 g/osoba) Danie nocne (2 porcje/osoba) Polędwiczka w bekonie z sosem pieprzowym (porcja/osoba) Szaszłyk drobiowo–warzywny (porcja/osoba) Po północy Barszcz czerwony z pasztecikiem Napoje bezalkoholowe Woda z cytryną i miętą Kawa (czarna, biała) i herbata NASZE PROPOZYCJE ✓ Zaręczyny ✓ Wieczór panieński/ kawalerski ✓ Dekoracje kościoła i sali weselnej, ścianki do zdjęć ✓ Występ śpiewaka na uroczystości zaślubin ✓ Limuzynę dla Młodej Pary (dojazd do kościoła) ✓ Fotografa i kamerzystę ✓ Autokar dla Gości weselnych ✓ Animacje dla dzieci ✓ Zespół muzyczny/ DJ/ wodzirej ✓ Wodzirej Po zapoznaniu się ze szczegółami oraz oczekiwaniami z przyjemnością przygotujemy wycenę. ZAPRASZAMY
Idź do oryginalnego materiału