Żadna fasolka po bretońsku. Węgierska smakuje 100 razy lepiej
smakosze.pl 4 godzin temu
Zdjęcie: fasolka po węgiersku
Fasolkę po bretońsku wszyscy dobrze znamy. Jednak teraz warto przyrządzić ją po węgiersku. Danie smakuje papryką, syci i pełne jest doskonałego mięsa oraz pysznych warzyw. Jesienią trudno o lepszą potrawę.
- Strona główna
- Kuchnia
- Żadna fasolka po bretońsku. Węgierska smakuje 100 razy lepiej
Powiązane
Szykują się na trzeci tajfun w ciągu miesiąca
2 godzin temu
Nowi Partnerzy Międzyzdrojskiej Karty Mieszkańca
2 godzin temu
Polecane
Weź udział online w III Kongresie PTLO
3 godzin temu
Ile można zjeść ksylitolu?
4 godzin temu
Czy osoby starsze powinny jeść nabiał?
9 godzin temu
Gwiazdor "Jeziora marzeń" poinformował o swojej chorobie
23 godzin temu