Żaden olej, żadna śmietana. Śledzie podaję inaczej, moja rodzina je uwielbia
smakosze.pl 4 dni temu
Zdjęcie: śledzie w miseczce
Śledź po cygańsku to mniej znany, ale tradycyjny sposób na przyrządzenie tej ryby. Są pikantne, a rybno-słony smak przełamany jest umami pochodzącym z pomidorów. Choć smakują nietypowo, składają się z łatwo dostępnych składników.
- Strona główna
- Kuchnia
- Żaden olej, żadna śmietana. Śledzie podaję inaczej, moja rodzina je uwielbia
Powiązane
"Ewa gotuje": Gniazda ziemniaczane
39 minut temu
"Ewa gotuje": Tarta ziemniaczana
50 minut temu
Tyle zarobimy w 2025 r. Płaca minimalna wzrasta zauważalnie
1 godzina temu
Wetrzyj w kubek. Osad po herbacie zniknie doszczętnie
1 godzina temu
Polecane
Zbadaj stopy, muszą służyć przez całe życie
8 godzin temu
WOŚP SANOK. Bieg „Policz się z cukrzycą”
10 godzin temu