Wojna turecko-niemiecka o kebab. Dziś decyzja Brukseli
wgospodarce.pl 10 miesięcy temu
Zdjęcie: Zgodnie ze sztuką mięso powinno się kroić z pionowego rożna na kawałki o grubości od 3 do 5 mm. / autor: Pixabay
Spór pomiędzy Turcją a Niemcami o to czy nazwa Döner kebab powinna zostać objęta ochroną wchodzi o decydującą fazę
- Strona główna
- Kuchnia
- Wojna turecko-niemiecka o kebab. Dziś decyzja Brukseli
Powiązane
Mielec: Było smacznie i regionalnie…
6 godzin temu
Kogoś kochał, ale nie mnie
7 godzin temu
Polecane
8. Ostrowski Piknik Zdrowia za nami (ZDJĘCIA)
10 godzin temu
Skyr, kvarg czy może jogurt naturalny – co wybrać?
11 godzin temu
Gm. Urszulin. Jezioro Sumin znów otwarte dla kąpiących się
15 godzin temu