Wojna turecko-niemiecka o kebab. Dziś decyzja Brukseli
wgospodarce.pl 7 miesięcy temu
Zdjęcie: Zgodnie ze sztuką mięso powinno się kroić z pionowego rożna na kawałki o grubości od 3 do 5 mm. / autor: Pixabay
Spór pomiędzy Turcją a Niemcami o to czy nazwa Döner kebab powinna zostać objęta ochroną wchodzi o decydującą fazę
- Strona główna
- Kuchnia
- Wojna turecko-niemiecka o kebab. Dziś decyzja Brukseli
Powiązane
Turyści utknęli w gigantycznym korku! Alarm w Zakopanem
6 godzin temu
Beza pistacjowa
6 godzin temu
Polecane
Co woskowina może ujawnić o Twoim zdrowiu
3 godzin temu
Diabetycy z Drzewicy na Wileńszczyźnie i w Ostrej Bramie
14 godzin temu
ZUS: 30 i 40 latkowie najczęściej na L4
1 dzień temu
Kanalizacja przybliży uzyskanie statusu uzdrowiska
1 dzień temu
Ile kosztuje miesięczna kuracja Ozempic?
1 dzień temu