Wojna turecko-niemiecka o kebab. Dziś decyzja Brukseli
wgospodarce.pl 6 dni temu
Zdjęcie: Zgodnie ze sztuką mięso powinno się kroić z pionowego rożna na kawałki o grubości od 3 do 5 mm. / autor: Pixabay
Spór pomiędzy Turcją a Niemcami o to czy nazwa Döner kebab powinna zostać objęta ochroną wchodzi o decydującą fazę
- Strona główna
- Kuchnia
- Wojna turecko-niemiecka o kebab. Dziś decyzja Brukseli
Powiązane
Skrzynki najlepszym nowym obiektem
1 godzina temu
Niepokojące problemy z wodą w Irlandii i Irlandii Północnej
1 godzina temu
Polecane
Dzięki komórkom macierzystym wyleczymy cukrzycę typu 1?
1 godzina temu
Ashwagandha - czym jest, kto powinien ją suplementować
4 godzin temu
„Sieci”: Premierze, gdzie jest kasa?
21 godzin temu