Wojna turecko-niemiecka o kebab. Dziś decyzja Brukseli
wgospodarce.pl 1 rok temu
Zdjęcie: Zgodnie ze sztuką mięso powinno się kroić z pionowego rożna na kawałki o grubości od 3 do 5 mm. / autor: Pixabay
Spór pomiędzy Turcją a Niemcami o to czy nazwa Döner kebab powinna zostać objęta ochroną wchodzi o decydującą fazę
- Strona główna
- Kuchnia
- Wojna turecko-niemiecka o kebab. Dziś decyzja Brukseli
Powiązane
Polacy dodają do barszczu. Duńczycy piją z nim kawę
7 minut temu
Jasna deklaracja biskupów ws. jedzenia mięsa w Wigilię
49 minut temu






![Wielka akcja w całym kraju. Odwiedzą każde mieszkanie i dom w Polsce. Sprawdź, czy jesteś następny w kolejce [HARMONOGRAM]](https://warszawawpigulce.pl/wp-content/uploads/2025/12/okladka1-12.jpg)






