Tradycyjne włoskie ciasto czekoladowe znane jako Torta Caprese. Nazwa nawiązuje do pochodzenia z pięknej wyspy Carpi. Ciasto jest bardzo proste, intensywnie czekoladowe z dodatkiem mielonych migdałów. Przygotujecie je bez użycia mąki dzięki czemu super sprawdzi się dla osób na diecie…
Włoskie ciasto czekoladowo migdałowe (Torta Caprese)
marta-gotuje.pl 1 rok temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Włoskie ciasto czekoladowo migdałowe (Torta Caprese)
Powiązane
Targi Sadownictwa i Warzywnictwa TSW tuż-tuż
1 godzina temu
Polecane
Masowe zatrucia alkoholem. 19 ofiar w kilka dni
3 godzin temu
11 osób zmarło po spożyciu podrobionego alkoholu
3 godzin temu
Gorzów: 11-letnia dziewczynka zatruła się czadem
5 godzin temu