Tradycyjne włoskie ciasto czekoladowe znane jako Torta Caprese. Nazwa nawiązuje do pochodzenia z pięknej wyspy Carpi. Ciasto jest bardzo proste, intensywnie czekoladowe z dodatkiem mielonych migdałów. Przygotujecie je bez użycia mąki dzięki czemu super sprawdzi się dla osób na diecie…
Włoskie ciasto czekoladowo migdałowe (Torta Caprese)
marta-gotuje.pl 1 rok temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Włoskie ciasto czekoladowo migdałowe (Torta Caprese)
Powiązane
Do czego służy piła taśmowa?
36 minut temu
Jakie drewno na deski do krojenia?
1 godzina temu
Disco polo niesie pomoc. Ile zebrali w Biłgoraju? (foto)
1 godzina temu
Piknik brzeskich rzemieślników dla dzieci / zdjęcia
5 godzin temu
Polecane
Sprawdź, czy nie masz tego sera w lodówce! GIS ostrzega
5 godzin temu
Salmonella w żółtym serze. Ostrzeżenie
7 godzin temu
Salmonella w serze żółtym w plastrach
7 godzin temu
24.09.2024 Obyśmy zdrowi byli
8 godzin temu
Uwaga na skażony ser. GIS ostrzega przed Salmonellą!
10 godzin temu